Elérhetőségek

Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája***

Cím: 9700 Szombathely,
Halastó u. 2
Recepció
+36-94/510-515
Étterem
+36-94/509-270
E-mail:
info@hotel-szombathely.hu
További...

További elérhetőségek:

SZÁLLODA:
Recepció: +36-94/510-515
E-mail: info@hotel-szombathely.hu
Cégvezető: hotelszombathely@gmail.com (Gombor-Tima Klára)
NTAK regisztrációs szám: SZ19000227

ÉTTEREM:
Asztalfoglalás: +36-94/509-270
E-mail: info@hotel-szombathely.hu
Üzletvezető: +36-70/605-3653 (Németh László)

 

KÖZÖSSÉGI MÉDIA:

instagram icon   facebook icon

Nyitvatartás

Nyitvatartás

 

ÉTTERMÜNK MINDEN NAP 11:00-22:00 TART NYITVA.

 

SZÁLLODÁNKBAN 24 ÓRÁS RECEPCIÓS SZOLGÁLAT ÜZEMEL.

A változtatás jogát a vírushelyzetre való tekintettel fenntartjuk.Bemutatkozás


Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája*** Nyugat-Magyarországon egészen pontosan Vas megyében, Szombathely szélén 2003-ban nyitotta meg kapuit a szombathelyi szállást kereső, ide érkező, üzleti utazók és kikapcsolódni vágyók számára.

A magas igényeket is kielégítő 3 csillagos szálloda, kiválóan megközelíthető helyen, kertvárosi környezetben 15 db tágas, nemdohányzó szobával, összesen 35 férőhellyel várja kedves vendégeit!

Recepciószolgálatunk személyesen és telefonon is minden nap 24 órában áll vendégeink rendelkezésére.

Egyedi tervezésű, kényelmesen berendezett, légkondicionált szobáink mindegyike zuhanyozós fürdőszobával egészül ki. A szobák színes televízióval, széffel, telefonnal, minibárral felszereltek. Ingyenes internetelérés (WIFI) segíti a modern kor igényeinek kielégítését.

Kiváló éttermünket házias jellegű kínálata mellett rendezvények szervezése, lebonyolítása esetén ajánljuk az Önök figyelmébe.

Lovagkori rendezvénytermünk kiváló helyszínként szolgál különböző rendezvények, konferenciák, esküvők, tréningek, üzleti és családi ebédek megrendezésére.

Élvezze a szálloda kettős kényelmét: Szombathely és a környező vidék programlehetőségeit, a turizmus kínálta ajánlatokat, ugyanakkor a csend és zöld környezet békés idilljét.
Vállaljuk aktív turisztikai kalandozások szervezését, különböző típusú rendezvények lebonyolítását.

Szállodánkban minden feltétel biztosított a nyugodt pihenésre, többnapos feltöltődésre.
Reméljük Önt is hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük!

 

VENDÉGKÖNYV


„Kedves Józsi Bácsi!
Munkám során az egész országban meg-megszállok egy napra. Szeretem az újdonságokat, ezért általában más és más hotelt választok minden alkalommal. Szombathelyen mégis mindig a Józsi Bácsi a befutó, mert építészetileg magában hordozza az egyszerűség eleganciáját, felszereltsége és műszaki állapota kitűnő, a recepción dolgozók kedvesek, közvetlenek, a vendéggel tartott kapcsolatuk az gondolom kifogástalan. A konyha remek, és az éttermi kiszolgálás is igazán úrias. Összegezve az itt töltött estéim és reggeleim valahogy otthonosabbak, mint amit az ember elvárna.„ -M. Gábor
Vissza az előző oldalra!
Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája*** - MagyarJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája*** - EnglishJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája*** - Deutsch