Szobafoglalás

Érkezés időpontja:
Távozás időpontja:

Ajánlatainkból

Fedezze fel Vas megyét!

 

Szilveszter 2018.

Idén is megrendezésre kerül az egyre népszerűbb szilveszteri vacsoránk! 

Szilveszteri csomagajánlat

Szilveszteri csomagajánlatunk:

Születésnapi ebéd /vacsora

Születésnapi helyszínt keres? 

Visszatérés a kezdőlapraKirándulási tippek Ausztriában

MÜHLGRABENI MESEERDŐ
Távolság tőlünk: 72,5 Km (kb, 1 óra 15 perc)

A meseerdő 15 állomásán jelenteket láthatunk többek között a Piroska és a farkasból, a Holle anyóból, az Ali baba és a negyven rablóból, a Jancsi és Juliskából, a Brémai muzsikusokból.
Akiket annyira lenyűgözött a játék, hogy az étvágya is megjött, és szomjas vagy éhes lett, a büfében egy kis finomsággal hamar visszanyerheti erejét, majd ismét elmerülhet az "elvarázsolt erdő" világában.

FAMILY PARK
Távolság tőlünk: 94,4 Km ( kb. 1 óra 30 perc)

A Fertőmelléki-dombság (Ruster Hügelland) szívében, a Fertő tótól és Rust városától mindössze néhány kilométernyire található Familypark kínál önfeledt kikapcsolódást minden korosztálynak.
A park mind a négy tematikus részlegén változatos és szórakoztató időtöltés vár a vendégekre Filippó, a kandúr – a park mindig vidám kabalafigurájának – társaságában.
A kalandparknak otthont adó parkerdő is önmagáért beszél: színes virágágyások és patakocskák, valamint formára nyírt sövények és fák gondoskodnak az idilli hangulatról.

BÉCSI PRÁTER
Távolság tőlünk: 142 Km ( kb. 1 óra 50 perc)

Több mint 250 attrakció biztosítja a szórakozást és az élményt az egész családnak, a hagyományos körhintától kezdve a szellemvasúton át a legmodernebb szerkezetekig. A szórakozási lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésre, és a világhírű óriáskerék nemcsak kedvelt látnivaló az idősek és fiatalok körében, hanem időközben Bécs egyik legszebb jelképévé is vált. Szintén érdemes ellátogatni a Madame Tussaud panoptikumába és kirándulni egyet a 6 négyzetkilométeren elterülő Zöld Práterbe, ahol terjedelmes mezők és játszóterek várják a látogatókat.

SCHÖNBRUNN
Távolság tőlünk: 135 Km ( kb. 1 óra 45 perc)

A schönbrunni kastély barokk stílusú császári rezidencia Bécs Hietzing nevű kerületében. Ez Ausztria egyik legismertebb műemléke és turisztikai látványossága: magát a kastélyt évente másfélmillió látogató keresi fel, a parkot további 5,2 milliónyian tekintik meg. A belvárosból az U4 metróval közelíthető meg.
Ezen kívül itt található még a Schönbrunn Zoo is, amely szintén remek kikapcsolódást és időtöltést nyújt családoknak, pároknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

SONNENTHERME
Távolság tőlünk: 45,2 Km ( kb. 1 óra)

Európa vezető kisbaba és gyermek élményfürdője!I Igazi napsütéses pihenőnapok. Az időjárástól függetlenül. A mindennapi stressz nélkül. Csakis ezért érkeznek a családok a lutzmannsburgi Sonnenparkba. És csakis ezért merülnek a fantasztikus vízi és „száraz“ élményvilágba.

Hírlevél Asztalfoglalás Étlap & Itallap